Terug

Maltezer - 7 jaar - reu - moeilijke eter: braakt sinds gisteren zijn eten uit

Martine

Sinds gisteren heb ik geconstateerd dat mijn hond moet overgeven. Wat is hiervoor de remedie? Hij rilt ook telkens. Eergisteren heb ik hem wel stukjes wortel, appel, koekjes, vitaminen merk Sanal gegeven. Normaal heeft hij hier geen last van. Kan het een dieperliggende oorzaak hebben? Wanneer we gaan wandelen heeft hij ook meestal de neiging om achterop te blijven lopen. Zijn stoelgang is nog normaal en hij reageert tot op heden nog normaal. Hij rust wel veel. Verder heeft hij nog wel achter zijn speeltje aangehold. In de omgeving waar ik woon zijn veel katten aanwezig. Hij is nochtans ingeënt tegen de kattenziekte. Hij eet normale droge voeding van royal canin voor moeilijke eters.

 

Wat kan ik ondernemen? Heeft hij koorts? Dieperliggende reden?

 

Alvast bedankt voor info!!!!!!

 

Mvg


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Martine,

Eerst hoop ik dat tot nu toe alles in orde is met uw hond omdat ik uw vraag pas in 2 augusts zie. als een tip voor de volgende keer, laat ik u weten dat er een verschil is tussen overgeven in volkstaal en in professioneel taal. we hebben twee sorten overgeven: regurgiteren en braken. hangt van verschillende parameters kijken we eerst of welke van deze twee is,

als tweede tip, het vraag zal zijn dat hoeveel hebt u van die fruiten en groenten gegeven?!!! en in welke termijn (allemaal samen, of met enkele uurtjes tussenin), enz. enz.

 

Het beste is dat u in zo situatie contact opneemt met een dierenarts, meeste van de collega alhoewel geen directe advies per telefoon kunnen geven, maar zij kunnen u raadplegen tot hoeverre is het probleem serious.

alle success.

SOLIDVET

Dierenarts REZA

tel: 0494 63 97 47