Terug

Katten

Ann Nelissen

Voor de aankoop van een kat twijfelen we tussen de Korat en de britse korthaar.

We zijn bang voor een bazig karakter van de korat en dat hij niet zo goed alleen kan blijven?

De brit lijkt dan weer veel haren te verliezen?


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hi Ann,

 

Ik denk dat u ondertussen uw keuze gemaakt hebt, laat ons dan weten wat hebt u nu, aub!

als u nog niets hebt of een andere kat wilt hebben, geef ik u toch een tipje:

er is altijd een evenwicht en een relatie tussen de eigenaar en zijn/haar huisdier. niet enkel het karakter van uw gekozen dier die telt maar uw karakter, uw communicatietalent, uw verwahtingen en uw inspanning voor verzorging telt mee.

 

Korats zijn actief, levendig en dol op spelen en klimmen. ze hebben veel aandacht nodig en een bijzonder eigen karakter. Ze zijn erg gesteld op mensen in hun omgeving. hun omgang met andere katten gaat goed, maar sommige Korats kunnen jaloers worden als de aandacht van de gezinsleden naar andere dieren uitgaant. Korats intelligente katten, u kunt ze leren de dingen te doen voor u, bv. iets apporteren, circus activiteiten doen, enz.. Ze hebben een heel melodieus stemgeluid en zijn bijzonder spraakzaam.

 

De Brits Korthaar is een vriendelijke kat zonder complicatieakter die zich aanpast met de omgeving met een evenwichtig en aanhankelijk karakter. Hij leert snel, bezit een robuust lichaam en vereist weinig vacht-onderhoud. ditas is sterk. Hij kan zich zeer snel aanpassen aan nieuwe situaties zonder zijn interesse in uiteenlopende zaken op de geven.

dus bv. als u student bent en elke week naar mami moet gaan met uw kat, dan brits is niet slehte keuze,

success and take it easy.

SOLIDVET

Dierenarts REZA

tel: 0494 63 97 47