Terug

3 weken diarree?

tamara

 Hallo ik heb mijn pupje sinds 23/02/2014 hij was toen 8 weken en had last van diarree op 28/02/2014 ben ik bij de dierenarts gekunnen en heeft hij een puppyspuit gekregen + een spuit voor diaree nu is het 13/03/2014 en er is nog niks beter de dokter had ook pillen voorgeschreven moest de diarree ni stoppen lactaeul ofzoiets hij heeft dat helemaal opgenomen maar niks helpt zijn stoelgan spuit er soms uit en is geelgroenig soms slijmerig. graag antwoorden? aub  


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

beste, ik raad u aan ofwel weer contact op te nemen met voormalige collega die bdehaneling gestart heeft, ofwel met een andere dierenarts contact opnemen voor tweede opinie en verder behandeling. diarree bij puppies kan op langfere termijn verkeerd verlopen en dus zelfs levensgevaarlijk zijn. 

 

ter info: diarree is een symptoom van een andere onderliggende oorzaak, met andere woorden, de oorzaak moet achtergehaald worden, en als dat behandeld wordt, diarree wordt ook gestopt zonder dat u symptomatisch moeten diaree verstoppen.

 

mvg

dierenartsenpraktijk socvet  

disclaimer:

we doen geen consultatie van op afstand, de antwoord hierboven mag niet als een behandelingsadvies beschouwd worden,  SocVet doet nu huisbezoeken enkel tot 30 km van gent , consultatie naar praktijk is mogelijk mits telefonische afspraak.