Medisch Paardencentrum Cavallina


Gierlebaan 131 2275 Lille
0470-772731 Klik om te bellen

Over Medisch Paardencentrum Cavallina

Waarom is Medisch Paardencentrum Cavallina de beste keuze voor jou?

Als onderdeel van de Bosdreef Group biedt Medisch Paardencentrum Cavallina u dezelfde gespecialiseerde geneeskunde voor paarden als in onze andere vestigingen dierenklinieken De Bosdreef en De Morette. Een goede infrastructuur en een vlotte bereikbaarheid maken van Cavallina hét adres voor paardenchirurgie, orthopedie en algemene paardengeneeskunde in de Kempense regio.

Meer over Medisch Paardencentrum Cavallina:

Een bezoek aan de dierenkliniek brengt vaak zorgen met zich mee. Daarom zien we het als onze plicht om al onze onderzoeken en behandelingen nauwkeurig en wetenschappelijk verantwoord uit te voeren. Het welzijn van uw paard staat immers op de voorgrond. Alles wordt in het werk gesteld om uw vertrouwen in ons team op elk moment te verdienen.

Wat kan Medisch Paardencentrum Cavallina je bieden?

Reeds meer dan 20 jaar genieten onze dierenartsen een sterke nationale en internationale reputatie op gebied van gespecialiseerde paardengeneeskunde. We houden alert de vinger aan de pols van de recentste wetenschappelijke evoluties in de diergeneeskunde en beschikken over de meest geavanceerde diagnostische apparatuur om nauwkeurige diagnoses te stellen en doelgerichte behandelingen aan te bieden.

Wie gingen je voor?

We werken nauwkeurig samen met andere dierenartscollega‘s en reiken u oplossingen aan waarbij het welzijn van uw paard steeds de voorrang krijgt. Omwille van de toenemende verkeersproblemen rond Antwerpen namen we de beslissing om Cavallina als derde vestiging op een makkelijk bereikbare locatie in de Antwerpse Kempen op te richten. Zo kan u van onze diensten gebruik maken zonder last van files te hebben. U vindt ons Medisch Paardencentrum op een steenworp van de afritten Lille en Beerse aan de E34. We beschikken over een grote parking en er is steeds hulp om uw paard veilig te laden en lossen. Gehospitaliseerde paarden staan in lichte, goed verluchte stallen en worden van alle zorg voorzien. Indien uw paard enkele dagen bij ons moet blijven, kan u steeds, na afspraak, op bezoek komen.

   

Foto's

Dieren

Paarden

Onze locatie

Medisch Paardencentrum Cavallina


Gierlebaan 131 2275 Lille
0470-772731 Klik om te bellen