FV Decock - De Beul - Poppe


Guido Gezellestraat 60 2630 Aartselaar
03/877.42.41 Klik om te bellen

Over FV Decock - De Beul - Poppe

In onze praktijk behandelen wij alle soorten gezelschapsdieren, van de kleinste knagers en vogeltjes over reptielen, tot de meest robuuste Deense doggen en Ierse Wolfshonden.

Dierenarts Decock en dierenarts Dils spitsen zich voornamelijk toe op het behandelen van konijnen,vogels,knaagdieren, reptielen en andere exoten, terwijl de andere teamgenoten zich voornamelijk ontfermen over de katten en honden.

Behalve voor het genezen en gezond houden van uw lieveling, kan u bij ons ook terecht voor advies over de aanschaf van een nieuw huisdier, voeding en gedrag/operaties/hospitalisaties/radiografiën/...


Voor Uw en ons gemak werken wij uitsluitend op afspraak.

De praktijk te Aartselaar is, zonder afspraak, alle werkdagen, geopend tussen 09.00 en 12.00 voor het afhalen van voeding, medicijnen, verzorgingsprodukten, voorschriften en certificaten. In Wilrijk is dit mogelijk alle werkdagen tussen 17.00-19.00.

Voor het maken, van afspraken, bestellen van voeding, ... gelieve ons te contacteren tussen 09.00-19.00. Voor dringende zaken mag u ons steeds bellen.
Tijdens het weekend verwijzen wij u naar de centrale wachtdienst van Antwerpen 03/233.56.51

Wij beschikken over 2 kabinetten, één te Aartselaar en één te Wilrijk

FV Decock - De Beul - Poppe in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Overig
Overige exoten
Pluimvee
Reptielen
Vogels

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

FV Decock - De Beul - Poppe


Guido Gezellestraat 60 2630 Aartselaar
03/877.42.41 Klik om te bellen