Dierenartspraktijk Stefanie Sansen


Woumenweg 65 8600 Diksmuide
0484/764052 Klik om te bellen

Over Dierenartspraktijk Stefanie Sansen

Dierenarts Stefanie Sansen heet graag iedereen welkom in haar nieuwe praktijk in de Woumenweg 65 te Diksmuide. De praktijk bevindt zich op 1 van de hoofdbanen van Diksmuide, namelijk de baan van het grote kruispunt van Diksmuide naar Woumen, meer bepaald net voor het kruispunt met de baan naar het VTI. Het feit dat de praktijk zich net buiten het drukke centrum van Diksmuide bevindt, heeft als voordeel dat er steeds mogelijkheid is bij de praktijk zelf te parkeren.

Gezien haar dierenartsenopleiding met specialisatie 'Kleine huisdieren', zet zij haar met veel plezier in voor het welzijn van honden, katten, konijnen, cavia's, ..Dit betekent niet alleen het verzorgen, behandelen en opereren van zieke dieren, maar eveneens het geven van advies, controle van de gezondheidstoestand en het proberen te voorkomen van ziekte door vaccinaties en eventueel gespecialiseerde voeding.

Huisbezoeken of raadplegingen aan de praktijk zijn elke dag mogelijk na afspraak. U kunt de praktijk bereiken via 0484/ 76 40 52 of via dierenartssansen@gmail.com.
Voor meer informatie kunt u alvast een kijkje nemen op haar website: https://dierenartssansen.be/

Dierenartspraktijk Stefanie Sansen in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Dierenartspraktijk Stefanie Sansen


Woumenweg 65 8600 Diksmuide
0484/764052 Klik om te bellen