Dierenartsenpraktijk Tilia


Zandvoordedorpstraat 44 8400 Oostende
0472657460 Klik om te bellen

Over Dierenartsenpraktijk Tilia

Waarom is Dierenartsenpraktijk Tilia de beste keuze voor jou?

Welkom thuis! Bij dierenartsenpraktijk Tilia wordt er alles aan gedaan om een thuisgevoel te creëren voor je dier. Wij hebben het Zilveren label voor Cat Friendly Practice. Er is een scheiding in de wachtzaal tussen hond en kat en er zijn ook aparte consultatieruimtes. Wij maken echt tijd vrij voor jou en je dier.

Meer over Dierenartsenpraktijk Tilia:

Wij werken met twee dierenartsen waardoor er altijd iemand voor jullie beschikbaar is. Wij zijn dierenarts geworden door een grote liefde voor de dieren.Wij willen ze bescherming bieden en zijn trouw aan onze visie. Wij willen als dierenarts vooral ethisch te werk gaan. Wij maken onze beslissingen dus altijd in functie van het dier. De eindbeslissing ligt steeds bij de eigenaar, maar wij bieden alle opties aan om uw huisdier de beste kansen te geven. Wij zullen dan ook bij de behandeling nooit ingaan tegen onze eigen moraal.

Wat kan Dierenartsenpraktijk Tilia je bieden?

Wij zijn er door en voor jullie. Wij maken tijd vrij voor elk geval en werken daarom enkel op afspraak. Wij passen ons aan aan de nood van de klant en vooral van de patiënt. Onze praktijk is uitgerust met alle moderne technologieën. Alles gebeurt altijd in samenspraak met de klant. Wij houden in de keuze van onze producten rekening met de gebruiksvriendelijkheid, het gemak van toedienen en natuurlijk ook de prijs. Wij zoeken daarbij naar de beste mogelijkheid op maat van je dier.

Wie gingen je voor?

Onze klanten weten dat we betrokken zijn met onze patiënten. Wij kennen onze pati¨¨enten bij naam en weten wie ze zijn. We staan altijd open voor vragen.

Dierenartsenpraktijk Tilia in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Pluimvee
Reptielen
Vogels

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Logo Dierenartsenpraktijk Tilia

Dierenartsenpraktijk Tilia

Dierenartsenpraktijk Tilia


Zandvoordedorpstraat 44 8400 Oostende
0472657460 Klik om te bellen