Dierenartsenpraktijk Groot en Klein


Proosdijstraat 41 8020 Hertsberge
0032 493 18 93 57 Klik om te bellen

Over Dierenartsenpraktijk Groot en Klein

Waarom is Dierenartsenpraktijk Groot en Klein de beste keuze voor u?

Dierenartsen Jonas Soenens en Janne Dewulf staan steeds paraat voor alle medische zorgen voor uw paard, ezel, kleine herkauwer of gezelschapsdieren. Hond kat, konijn, knaagdier,... Elk huisdier is bij ons welkom. Uw dier krijgt bij ons zijn jaarlijkse controle en alle medische zorgen die hij/zij nodig heeft. Consultatie en huisbezoeken op afspraak. Diensten die wij aanbieden zijn onder meer radiografie, echografie, microscopie, chirurgie, voorplantingsbegeleiding, tandheelkunde,...

Meer over Dierenartsenpraktijk Groot en Klein:

Dierenarts Jonas Soenens In 2009 behaalde Jonas zijn diploma in de optie Paard aan de faculteit diergeneeskunde van de Ugent. Na zijn studies was hij werkzaam bij 2 verschillende dierenartsenpraktijken. Hier kon hij een ruime ervaring op doen in de diergeneeskunde van paarden en gezelschapsdieren. Bovendien kreeg hij de kans zich bij te scholen in een aantal vakgebieden zoals tandheelkunde bij het paard. Dierenarts Janne Dewulf In 2015 studeerde Janne af als dierenarts. Daarna was ze werkzaam in dierenkliniek Ugent, dierenkliniek de Bosdreef en 2 dierenartspraktijken waar ze ruime ervaring opdeed op vlak van zowel paard als gezelschapsdieren. Hedendaags legt Janne haar vooral toe op de gezelschapsdieren. Zij is sterk geïnteresseerd in chirurgie en interne geneeskunde. Janne volgt geregeld verschillende bijscholingen om up to date te blijven over de nieuwste evoluties.

Wat kan Dierenartsenpraktijk Groot en Klein u bieden?

Diensten die wij aanbieden zijn radiografie, echografie, bloedonderzoek, microscopisch onderzoek, mankheidsonderzoek, aankoopkeuring, voorplantingsbegeleiding, voedingsadvies, eerstelijnsinterventies bij spoedgevallen, wondbehandeling, vaccinaties, ontworming, ontvlooiing, parasietbestrijding, orthopedische ingrepen, chirurgie, tandheelkunde,..

Foto's

Visitekaartje

Dierenartsenpraktijk Groot en Klein in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Landbouwhuisdieren
Paarden
Pluimvee
Vogels

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Logo Dierenartsenpraktijk Groot en Klein

Dierenartsenpraktijk Groot en Klein

Dierenartsenpraktijk Groot en Klein


Proosdijstraat 41 8020 Hertsberge
0032 493 18 93 57 Klik om te bellen