Dierenartsenpraktijk EquiValEnT


Heidelbergstraat 34 8210 Loppem
0495 15 20 94 Klik om te bellen

Paardengeneeskunde op kliniek niveau aan huis
Echografie, endoscopie, gastroscopie, acupunctuur
Focus op inwendige ziekten bij paarden

Over Dierenartsenpraktijk EquiValEnT

Onze missie: paardengeneeskunde op kliniek niveau aan huis

DAP EquiValEnT is een dierenartsenpraktijk gelegen te Loppem die zich richt op de geneeskunde van het paard. Het team wordt geleid door dierenarts Hannelore Van Hoof, die zich heeft verdiept in de inwendige ziekten van paarden. Met een schat aan ervaring opgedaan in toonaangevende nationale klinieken en het prestigieuze Hagyard Equine Medicine Institute in Kentucky, USA, brengt Hannelore Van Hoof internationale expertise naar uw stal.

Dankzij haar uitgebreide expertise en het gebruik van geavanceerd medisch materiaal, streven we naar de best mogelijke zorg voor elke individuele patiënt. Bij ons krijgt elk paard, van Shetlander tot boerenpaard en alles daartussen, dezelfde eersteklas service en persoonlijke begeleiding. Wij hechten waarde aan gelijke behandeling voor alle paarden en zijn toegewijd aan de optimalisatie van de gezondheid van uw paard.

Door middel van moderne apparatuur in de wagen (Echo, Endoscoop, Gastroscoop, etc.) kunnen steeds de best mogelijke diergeneeskundige zorgen aangeboden worden. Alle onderzoeken en behandelingen kunnen bij u thuis worden uitgevoerd, zodat uw paard in zijn vertrouwde omgeving blijft.

Bij DAP EquiValEnT is de gezondheid van uw paard onze hoogste prioriteit. Vertrouw op onze expertise en toewijding voor de beste zorg, direct bij u thuis.

Hannelore heeft zich verdiept in de behandeling van inwendige ziekten, voortplanting bij paarden en is momenteel bezig met een bijkomende opleiding over acupunctuur bij paarden. Haar brede expertise stelt haar in staat om hoogwaardige zorg te bieden en zich aan te passen aan de specifieke behoeften van elk paard. Communicatie staat bij Hannelore hoog in het vaandel. Ze hecht veel waarde aan respectvolle en open communicatie met de eigenaar. Haar doel is om niet alleen technische zorg te leveren, maar ook een ondersteunende en informatieve rol te vervullen.

Bij DAP EquiValEnT combineert Hannelore haar technische vaardigheden met een persoonlijke benadering, waarbij ze streeft naar optimale gezondheid en welzijn voor elk paard. Haar toewijding en expertise maken haar een waardevolle partner in de zorg voor uw paard.

www.dapequivalent.be

Hannelore is bereikbaar op 0495/15.20.94

Onze missie: paardengeneeskunde op kliniek niveau aan huis

Foto's

Hannelore Van Hoof

Dierenartsenpraktijk EquiValEnT in het kort

Dieren

Paarden

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Team

Onze locatie

Logo Dierenartsenpraktijk EquiValEnT

Dierenartsenpraktijk EquiValEnT

Dierenartsenpraktijk EquiValEnT


Heidelbergstraat 34 8210 Loppem
0495 15 20 94 Klik om te bellen