Dierenarts Saskia Wouters


Oude Nijvelsebaan 117 1652 Alsemberg
0471093200 Klik om te bellen

Over Dierenarts Saskia Wouters

Waarom is Dierenarts Saskia Wouters de beste keuze voor jou?

Dierenarts Saskia Wouters staat in voor een nauw persoonlijk contact, u kan steeds rekenen op dezelfde dierenarts. De praktijk is uitgerust met de nieuwste materialen om de dieren zo professioneel mogelijk te verzorgen. Saskia volgde bijkomend een internationale opleiding acupunctuur als aanvulling op onze westerse geneeskunde.

Meer over Dierenarts Saskia Wouters:

Een huisdier speelt een belangrijke rol binnen een gezin, het is dus belangrijk deze ook met de beste zorgen te omringen. Open communicatie tussen baasje en dierenarts is hierbij erg belangrijk, samen zoeken we naar de beste oplossingen.

Wat kan Dierenarts Saskia Wouters je bieden?

De praktijk voorziet diergeneeskundige begeleiding, vanaf de leeftijd van puppy tot een dier op ouderdom, tijdens deze levensloop leren dierenarts en huisdier elkaar goed kennen. Preventieve zorgen, voedingsadvies, geriatrisch consult, radiografie, tandverzorging, hospitalisatie, operaties, u kan hiervoor steeds op de dierenartspraktijk terecht.

Wie gingen je voor?

Op de praktijk komen mensen van Dworp, Alsemberg, Rode, Braine l'Alleud, Huizingen, Lot en Beersel. Er wordt per patiënt voldoende tijd uitgetrokken en mensen krijgen alle uitleg. Baasjes kunnen hun huisdier in vertrouwen over laten aan de zorg van hun dierenarts.

Enkele referenties: 

Facebook: https://www.facebook.com/Dierenarts-Saskia-Wouters-100810538123398/?modal=admin_todo_tour

*Fantastische dierenarts! Stelde mijn hond zó gerust, nam uitgebreid de tijd voor onderzoek en uitleg. Duidelijk een dierenarts die denkt en werkt met een hart voor de dieren! Wij hebben onze dierenarts gevonden! ?
21 januari 2020

*Ze heeft met de beste zorg en engelengeduld voor onze poes gezorgd. Heel vriendelijk en professioneel, we mogen gerust zijn dat ons troeteldier hier in de beste handen is! 9 januari 2020

Google:

* Heel vriendelijk, behulpzaam, het hart op de juiste plek. Neemt de tijd om het dier en baasje te ontvangen. Werkt heel transparant en gaat steeds op zoek naar de beste behandeling voor elk diertje. Mooie en nieuwe praktijk. Nina en ik voelen ons er heel welkom!

*une parfaite vétérinaire, tout ce que l'on recherche.... un suivi très professionnel, attentive à chaque fait et geste de l'animal....nous ne sommes pas dans une usine à animaux au moins, quel plaisir !

*Een heel aangename persoon. Zet u in vertrouwen, ik ga er zeker en vast met veel plezier terug naar toe met mijn hondje Caramel.
Hij is heel goed verzorgd geweest.

Foto's

Dierenarts Saskia Wouters in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Knaagdieren

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Logo Dierenarts Saskia Wouters

Dierenarts Saskia Wouters

Dierenarts Saskia Wouters


Oude Nijvelsebaan 117 1652 Alsemberg
0471093200 Klik om te bellen