Dierenarts Bart De Knibber


Wezenstraat 20 9090 Melle
0478/51.48.92 Klik om te bellen

Over Dierenarts Bart De Knibber

Waarom is Dierenarts Bart De Knibber de beste keuze voor jou?

Dierenarts Bart De Knibber runt sinds 1983 een eerstelijns dierenartspraktijk kleine huisdieren. Deze "Doctor in de Diergeneeskunde" kan dus bogen op een ervaring van meer dan 35 jaar. Hij is de geknipte persoon om u deskundig te begeleiden : - voor- en na aanschaf van een puppy of kitten - bij operatieve ingrepen, die in de meeste gevallen door hem zelf uitgevoerd worden en waarbij hij geassisteerd wordt door zijn vrouw waarmee hij al meer dan 20 jaar een tandem vormt die bij operaties perfect geolied op elkaar afgesteld is - in de terminale fase van het leven van uw geliefd huisdier, dat een volwaardig familielid geworden was. Hierbij wordt dan ook de nodige tijd uitgetrokken en wordt vooral het nodige respect betoont.

Meer over Dierenarts Bart De Knibber:

Dierenarts De Knibber is een eerstelijnspraktijk kleine huisdieren. Sinds vele jaren is Dierenarts De Knibber gevestigd in Melle. Zijn praktijk was de eerste dierenartspraktijk "Kleine Huisdieren"hier in Melle. Wanneer u belt hebt u altijd rechtstreeks contact met de dierenarts zelf, dit is gemakkelijk aangezien hij het dossier van je hond of kat in grote lijnen kent. Alle ingrepen in de praktijk worden door hem persoonlijk uitgevoerd.

Wat kan Dierenarts Bart De Knibber je bieden?

Onze diensten zijn heel divers. Er is in de eerste plaats een luisterend oor. Daarnaast geven we advies en sturen bij waar nodig. De klant mag ons steeds of per mail of telefonisch op de hoogte houden van de resultaten van de gevolgde weg. Afhankelijk daarvan wordt verder gegaan op de ingeslagen weg of van koers veranderd.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten weten vooral mijn persoonlijke aanpak te waarderen. Klanten komen dan ook niet alleen van rond mijn kerktoren maar sommige tot meer dan 20 km uit de omtrek. Dit bewijst alleen maar dat mijn aanpak de juiste is. Op mijn beurt apprecieer ik dan ook de loyaliteit van mijn cliënteel.

Foto's

Dierenarts Bart De Knibber in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Pluimvee
Vogels

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Dierenarts Bart De Knibber


Wezenstraat 20 9090 Melle
0478/51.48.92 Klik om te bellen