Dierenarts An Havet


Haasroodsestraat 67 3052 Oud-Heverlee
016401700 Klik om te bellen

Over Dierenarts An Havet

Meer over Dierenarts An Havet:

Dierenarts An Havet, gelegen te Blanden - Oud-Heverlee, staat in voor de zorg van honden & katten, duiven, knaagdieren, konijnen, pluimvee en schapen & geiten. Ook volgt zij vaak bijscholingen om zo haar patiënten de beste diensten te blijven verlenen. Er wordt steeds op afspraak gewerkt (09u00 - 19u30) om de wachttijden zoveel mogelijk te beperken en om voldoende tijd te voorzien om onze operaties tot een goed eind te brengen.

Wat kan Dierenarts An Havet u bieden?

Bij elk consult worden de dieren grondig onderzocht en indien nodig wordt er ter plaatse een bloedafname gedaan. Hiervan zijn de meeste resultaten vaak de dag zelf nog bekend. Ook kan u op de praktijk terecht voor echografisch of röntgen onderzoek! Buiten de routine onderzoeken, worden er ook heelkundige ingrepen uitgevoerd: sterilisatie/castratie, maagtorsie, blaasoperatie, detartratie, ... Nadien kan uw dier rustig ontwaken in de hospitalisatieruimte onder een warmtelamp. De dierenartsassistente van dienst houdt uw dier dan ook nauwlettend in het oog.

Wij beschikken over een geneesmiddelendepot, waardoor de nodige medicatie meteen kan meegegeven worden. Heeft uw dier aangepaste voeding nodig omwille van medische reden? Geen probleem, dan helpen we u graag op weg en de meeste diëten hebben we voorradig.

Foto's

Dierenarts An Havet in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Pluimvee
Schapen / geiten
Vogels

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Logo Dierenarts An Havet

Dierenarts An Havet

Dierenarts An Havet


Haasroodsestraat 67 3052 Oud-Heverlee
016401700 Klik om te bellen