Dap 't Nest


Meulebekestraat 3 8740 Pittem
0477668178 Klik om te bellen

Over Dap 't Nest

Dierenartsenpraktijk 't Nest werd in zijn huidige vorm opgericht door dierenarts Nick Dierckens in 2009. Door de groei van de praktijk zijn wij intussen geëvolueerd naar een groepspraktijk waar wij samen met dierenartsen Bart Vande Vyvere en Isabelle Cornelissen steeds paraat staan voor uw dier. Door deze samenwerking kunnen wij steeds garanderen dat u zo snel mogelijk en zo correct mogelijk geholpen wordt. Ook tijdens de weekends zijn wij steeds beschikbaar voor noodgevallen dankzij onze wachtdienst.
Samen met onze assistente Nynke Colpaert staan wij steeds paraat om u en uw dier de begeleiding en zorg te geven die u verdient.
Wij zijn een goed uitgeruste praktijk waar alles aanwezig is om uw dier een goede gezondheid te waarborgen. Wij leggen ons toe op kleine huisdieren in de praktijk zelf en aan huis. Kleine herkauwers en paarden worden door ons aan huis bezocht.
U kan bij ons terecht met vragen over uw dier, wij hebben ook een echo en een RX toestel ter beschikking zodat wij steeds een gericht onderzoek kunnen doen bij uw dier wanneer dit nodig is.
Wij voorzien vrije spreekuren op de volgende dagen:
maandag: 19-20u
woensdag: 19-20u
donderdag: 19-20u
vrijdag: 19-20u
zaterdag: 16-17u

Verder kan u steeds op afspraak bij ons terecht.

Dap 't Nest in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Landbouwdieren
Landbouwhuisdieren
Paarden
Pluimvee
Reptielen
Vogels

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Dap 't Nest


Meulebekestraat 3 8740 Pittem
0477668178 Klik om te bellen