DAP De Harlekijn


Varendriesstraat 5 9031 Drongen
092264205 Klik om te bellen

Over DAP De Harlekijn

Waarom is DAP De Harlekijn de beste keuze voor u?

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door huisdieren en word ik omringd door verschillende dieren. Na maar liefst zes jaar hogere studies aan de Universiteit van Gent was het zover: ik werd dierenarts en sindsdien zet ik me met hart en ziel in voor huisdieren groot en klein. Intussen kan ik me geen andere manier van leven meer voorstellen.

Meer over DAP De Harlekijn:

Mijn visie bestaat erin om volgens de regels van de diergeneeskunde een optimale service te kunnen bieden, rekening houdend met zowel de noden van het dier als die van de eigenaar. Wederzijds vertrouwen met u als eigenaar is dan ook essentieel om tevreden klanten en huisdieren te bekomen.

Wat kan DAP De Harlekijn u bieden?

U kan op de praktijk terecht voor vaccinaties, titeren, voeding, medicatie..., maar ook voor operaties en radiografiën. Naast de eerstelijnsdiergeneeskunde kunt u bij mij ook terecht voor gedragstherapie. Ik behaalde in 2014 een postgraduaat Toegepast Diergedrag na een tweejarige opleiding aan het KaHo te Sint-Niklaas. ik school ook voortdurend bij op alle vlakken en heb een grote interesse in onder meer chirurgie en dermatologie.

Foto's

operatieruimte
consultatieruimte
consultatieruimte
wachtzaal

DAP De Harlekijn in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren

's avonds geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Team

Onze locatie

Logo DAP De Harlekijn

DAP De Harlekijn

DAP De Harlekijn


Varendriesstraat 5 9031 Drongen
092264205 Klik om te bellen