sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Oude Nijvelsebaan 117
    1652 Alsemberg
  • 0471093200
  • Website

Dierenarts Saskia Wouters

Waarom is Dierenarts Saskia Wouters de beste keuze voor jou?

Dierenarts Saskia Wouters staat in voor een nauw persoonlijk contact, u kan steeds rekenen op dezelfde dierenarts. De praktijk is uitgerust met de nieuwste materialen om de dieren zo professioneel mogelijk te verzorgen. Saskia volgde bijkomend een internationale opleiding acupunctuur als aanvulling op onze westerse geneeskunde.

Meer over Dierenarts Saskia Wouters:

Een huisdier speelt een belangrijke rol binnen een gezin, het is dus belangrijk deze ook met de beste zorgen te omringen. Open communicatie tussen baasje en dierenarts is hierbij erg belangrijk, samen zoeken we naar de beste oplossingen.

Wat kan Dierenarts Saskia Wouters je bieden?

De praktijk voorziet diergeneeskundige begeleiding, vanaf de leeftijd van puppy tot een dier op ouderdom, tijdens deze levensloop leren dierenarts en huisdier elkaar goed kennen. Preventieve zorgen, voedingsadvies, geriatrisch consult, radiografie, tandverzorging, hospitalisatie, operaties, u kan hiervoor steeds op de dierenartspraktijk terecht.

Wie gingen je voor?

Op de praktijk komen mensen van Dworp, Alsemberg, Rode, Braine l'Alleud, Huizingen, Lot en Beersel. Er wordt per patiënt voldoende tijd uitgetrokken en mensen krijgen alle uitleg. Baasjes kunnen hun huisdier in vertrouwen over laten aan de zorg van hun dierenarts.

Enkele referenties: 

Facebook: https://www.facebook.com/Dierenarts-Saskia-Wouters-100810538123398/?modal=admin_todo_tour

*Fantastische dierenarts! Stelde mijn hond zó gerust, nam uitgebreid de tijd voor onderzoek en uitleg. Duidelijk een dierenarts die denkt en werkt met een hart voor de dieren! Wij hebben onze dierenarts gevonden! ?
21 januari 2020

*Ze heeft met de beste zorg en engelengeduld voor onze poes gezorgd. Heel vriendelijk en professioneel, we mogen gerust zijn dat ons troeteldier hier in de beste handen is! 9 januari 2020

Google:

* Heel vriendelijk, behulpzaam, het hart op de juiste plek. Neemt de tijd om het dier en baasje te ontvangen. Werkt heel transparant en gaat steeds op zoek naar de beste behandeling voor elk diertje. Mooie en nieuwe praktijk. Nina en ik voelen ons er heel welkom!

*une parfaite vétérinaire, tout ce que l'on recherche.... un suivi très professionnel, attentive à chaque fait et geste de l'animal....nous ne sommes pas dans une usine à animaux au moins, quel plaisir !

*Een heel aangename persoon. Zet u in vertrouwen, ik ga er zeker en vast met veel plezier terug naar toe met mijn hondje Caramel.
Hij is heel goed verzorgd geweest.


Foto's van Dierenarts Saskia Wouters


Dierenarts Saskia Wouters in het kort

Dieren

  • Honden / katten
  • Kleindieren
  • Knaagdieren
  • Vogels

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Huisbezoek mogelijk:

Ja

Online afspraak maken:

Ja