sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Wellingtonstraat 16
    8400 Oostende
  • 0478266697

Dierenarts Philippe Hamerlinck

Waarom is Dierenarts Philippe Hamerlinck de beste keuze voor u?

Ieder paard is anders en elke eigenaar heeft andere visies of wensen. Als dierenarts gespecialiseerd in paarden probeer ik dan ook zo goed als mogelijk te voldoen aan deze specifieke wensen. Een to-the-point aanpak bij de klant aan huis staat centraal.

Na verschillende stages in binnen- en buitenland (waaronder Chantilly, Newmarket en Kaapstad) studeerde ik af als dierenarts gespecialiseerd in paarden met onderscheiding. Een zeer intensief jaar als intern in paardenkliniek Equitom zorgde daarna voor veel hands-on ervaring en was aldus de perfecte start als praktiserend dierenarts. Daarna startte ik als zelfstandig dierenarts op de baan.

In samenwerking met een verschillende andere dierenartsen houd ik mij bezig met zowel eerstelijns diergeneeskunde, sportbegeleiding en voornamelijk orthopedie. In februari startte ik een opleiding ter specialisatie in het orthopedisch echografisch onderzoek om u nog beter van dienst te zijn op vlak van orthopedie. Hoewel de voorliefde voor orthopedie en sportbegeleiding kan u aldus bij mij terecht voor elk probleem. 

Wat kan Dierenarts Philippe Hamerlinck u bieden?

Met een 24/24 7/7 service probeer ik zo goed als mogelijk u van dienst te zijn voor uw paard(en). Gezien alles mogelijk is via de wagen maakt locatie niet zozeer uit, verplaatsingskosten worden wel in rekening gebracht (en eventueel verdeeld onder de verschillende paarden).

U kan steeds terecht op het nummer 0478 / 26 66 97

Wie gingen u voor?

Het ene paard is het andere niet. Daarom wordt er gewerkt naar de wensen van de klant en volgens het paard. Het spreekt voor zich dat sportpaarden niet dezelfde behandeling dienen als het gepensioneerde paard of het recreatiepaard dat voornamelijk zijn tijd in de wei doorbrengt.
Door goede communicatie proberen we tot het ideale behandelplan te komen, steeds in samenspraak met de eigenaar.Dierenarts Philippe Hamerlinck in het kort

Dieren

  • Paarden

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Huisbezoek mogelijk:

Ja

Online afspraak maken:

Nee