Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Sportstraat 7
    8020 Ruddervoorde
  • 0493189357

Dierenarts Jonas Soenens en Janne Dewulf

Hallo, wij zijn Jonas Soenens en Janne Dewulf, beide dierenartsen van opleiding. Wij volgden onze studies aan de faculteit diergeneeskunde van de Ugent in Merelbeke.

In 2009 behaalde Jonas zijn diploma in de optie Paard. Na zijn studies was hij werkzaam gedurende 2 jaar bij dierenartsenpraktijk Boskema in Moorsel en vervolgens tot begin 2015 bij dierenartsenpraktijk De Lare in Oostkamp. Hier kon hij een ruime ervaring op doen in de diergeneeskunde van paarden en gezelschapsdieren. Bovendien kreeg hij de kans zich bij te scholen in een aantal vakgebieden zoals tandheelkunde bij het paard.
Op 1 maart 2015 richtte Jonas een eigen praktijk op voor paard en gezelschapsdieren.

In 2015 studeerde Janne af als dierenarts. Daarna was ze werkzaam in dierenkliniek Ugent, dierenkliniek de Bosdreef en dierenkliniek Sas Van Gent en verschillende dierenartsenpraktijken waar ze ruime ervaring opdeed op vlak van zowel paard als gezelschapsdieren. Nu legt Janne zich vooral toe op de kleine huisdieren. Zij is sterk geïnteresseerd in chirurgie en interne geneeskunde. Janne volgt geregeld bijscholingen op up-to-date te blijven met de nieuwste evoluties.

Diensten die wij aanbieden voor paard zijn ondermeer: eerstelijnsinterventies bij spoedgevallen, mankheidsonderzoek, wondbehandeling, voorplantingsbegeleiding, aankoopadvies, algemene gezondheidsbegeleiding met aandacht voor voeding, echografie en digitale radiografie, bloedonderzoek,...
En voor de kleine huisdieren: eerstelijnsdiergeneeskunde, gezondheidsopvolging, voedingsadvies, bloedonderzoek, chirurgie, echografie en digitale radiografie, tandheelkunde, ontworming, vaccinatie's.

Voor meer informatie kan u terecht op onze website http://dapgrootenklein.be.

Jonas (paarden,ezels en kleine herkauwers) is bereikbaar op het nummer 0493/189357
Janne (kleine huisdieren) is bereikbaar op het nummer 0478/824917


Foto's van Dierenarts Jonas Soenens en Janne DewulfDeze dierenarts in het kort

Dieren

  • Honden / katten
  • Kleindieren
  • Landbouwhuisdieren
  • Paarden
  • Vogels

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Huisbezoek mogelijk:

Ja

Online afspraak maken:

Nee