Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Terhulpensesteenweg 246
    3090 Overijse
  • 02/688.29.61

Iscavets

Iscavets
Een praktijk met een hart:
Voor een lang en gezond leven voor uw huisdier!

De dierenartsen van Iscavets werken uitsluitend op afspraak. Bezoek onze website voor meer informatie.

We houden niet alleen rekening met uw dier als patiënt, maar ook met u en uw gezin. Wij voeren graag een open dialoog, waarbij we u begeleiden in het nemen van een beslissing, terwijl u een volledige beslissingsvrijheid behoudt.

We nemen dan ook steeds voldoende tijd tijdens een consultatie, zowel om de historiek te verzamelen als om uw dier op zijn gemak te stellen, het grondig te onderzoeken en de bevindingen en behandeling met u te bespreken.

We blijven ons permanent nascholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Dankzij het frequent volgen van bijscholingen kunnen wij uw huisdier optimale zorgen verlenen.

Daarnaast besteden we zeer veel zorg aan de uitrusting van de praktijk. Hierdoor kunnen de meeste onderzoeken en ingrepen in de praktijk zelf uitgevoerd worden. Voor gespecialiseerde onderzoeken of operaties beroepen wij ons op een team gespecialiseerde collega’s die met de grootste zorg uitgezocht werden.

U en wij hebben uiteindelijk eenzelfde gemeenschappelijk doel: een zo lang en zo goed mogelijk leven verzekeren voor uw dier.


Dieren

  • Honden / katten
  • Kleindieren

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Huisbezoek mogelijk:

Ja

Online afspraak maken:

Nee